BEACON Associates

コンサルティング

新市場で成功するための参入プランの立案とその実行には、様々な業務を効率的、効果的に遂行することが必要となります。豊富な経験とネットワークでこれらの業務遂行を実現し、新市場での成功に貢献させていただきます。

Language
English 中文

マーケットアセスメント&プランニング

• 迅速で正確なマーケットアセスメントを行います。市場規模、競合状況、流通構造、市場のトレンド等を見極め、最適な市場参入プランの構築をご支援します。
  • 詳細な市場調査報告をご提供するだけでなく、潜在的な顧客やパートナー候補とのミーティングを設定させていただくことも可能です。これらの顧客や販売パートナー候補とのフェイス・トゥ・フェイスの会話によって、市場調査・分析の結果を確かめ、参入プランの精度を高めていただけます。
  • 包括的なマーケットアセスメントとプランニングにより、新市場へ参入し、事業を拡大するための確かな設計図を手にしていただけます。

パートナーディベロップメント

• 対象市場での販売チャネルを広くカバーし、売上を最大化するための戦略的パートナーを開発するためのお手伝いをいたします。
  • 長年に渡って構築した、各産業分野の事業開発担当者、意思決定者のデータベースによって、幅広い産業分野において最適なコンタクト先にアプローチが可能です。
  • 既存のコンタクト先のデータベースからのアプローチだけでなく、必要な際に、全く新しいコンタクト先に到達するための構造的なアプローチ手法を有しており、過去多くの実績を残しています。

セールスレプレゼンテーション

• 日本および台湾市場に参入する海外企業の新市場進出をお手伝いするセールスレプレゼンテーションサービスを提供しております。
    • 見込み顧客のリストアップ
    • 製品・サービスの市場適合度、関心度の確認
    • 優先度の高い見込み顧客の選定
    • アポイントの設定
    • 要件、競合状況、評価プロセスの確認
    • 予算、時期、組織、意思決定構造のヒアリング
    • 要件との差異を埋めるための情報提供と調整
    • 業務範囲の合意形成
    • 購入契約交渉の支援
    • 継続的なプロジェクト管理と、履歴記録の提供

ローカルレプレゼンタティブ

• 海外企業が日本に参入した場合、日本新市場へのコミットメントの強さを図るために、ローカルオフィスの有無を確認されるケースが多々あります。
  • 我々は日本で、法律面、人事面の両面においてこの問題を解決するための包括的なサービスを提供しています。クライアントは、オフィスや電話を用意する必要なく、すぐにローカルレプレゼンタティブとして我々をご利用いただけます。
  • 海外企業は、往々にして現地法人の設置を求められるプレッシャーにさらされますが、新市場での確かな自信を得た後に法人を設置しても遅くはありません。

その他のサービス

• 市場調査(インデプスインタビュー、グループインタビュー、オンライン調査、他)
  • 競合調査
  • 法人設立
  • 製品ローカライズサポート
  • オンラインマーケティング
    • ホームページ制作・管理
    • ローカライゼーション
    • ソーシャルメディアマーケティング
    • ECサイト運営(Amazon、楽天ほか)

過去の実績

マーケットアセスメント

IT:ネットワークセキュリティ、コンピュータセキュリティ、データマネジメントプラットフォーム、モバイルアプリケーション、オンラインラーニングサービス
エレクトロニクス:ウェアラブルカメラ、ホームIoT機器、携帯電話周辺機器
食品・飲料:高級食材、アルコール飲料

パートナーディベロップメント

IT:ソフトウェア開発, ネットワークセキュリティ、コンピュータセキュリティ、データマネジメントプラットフォーム
食品飲料:高級食材、アルコール飲料
旅行・観光:宿泊施設、料理学校
ファッション:宝飾品ブランド

セールスレプレゼンテーション

IT:ソフトウェア開発、ネットワークセキュリティ、コンピュータセキュリティ、データマネジメントプラットフォーム、生体認証ソリューション
エレクトロニクス:トイロボット
食品・飲料:高級食材、アルコール飲料、包装材
政府機関:企業投資誘致
旅行・観光:宿泊施設、料理学校

ローカルレプレゼンタティブ

食品:包装材料
IT:ネットワークセキュリティ、コンピュータセキュリティ、データマネジメントプラットフォーム、インターネットサービス

市場・競合調査

IT:パブリッククラウドサービス、モバイルアプリケーション、オンラインラーニングアプリケーション、オンラインホテル予約サービス
医療:法規制、症例数統計調査、医療機器
金融:生命保険、資産運用会社

推薦の言葉

Emmanuel Roux / COO / EURO STICKS SAS / France
Shin and its organization prepare several clients visits, those were perfectly organized as we could talk directly to the right people of each organization with the right level of decision power. All contacts were relevant and several opened opportunities in Japan. Shin is perfectly aware of cultural differences and briefed us so we can engage with clients discussion respecting local habits. He also offered advices during meetings. I absolutely recommend his organization.

Raili Somelar / Export Manager / Tanel Veenre Jewellery / Estonia
Very professional, accurate and trustworthy. Would recommend his services either to IT company or for design promotions.

Casey Wilms / Director, Product Management / Online video service company / U.S
Shin and Beacon provided us with a deep knowledge of business development in Japan, supporting our continued business by helping us build relationships with some of the most important brands in Japan.

Antony Ford / Business Development Japan / Kromek plc / UK
We developed a great partnership with Beacon Associates, their step by step guidance and support allowed us to quickly perform a customer survey for a new product development.

COO / Healthcare Research Consultancy firm / UK
I worked we Shin in a number of occasions in the last 5 years and we have always been very satisfied. He is reliable, fast responsive, focused and detailed oriented. He had to research healthcare related information regarding surgical procedure coding and volumes as well as recruit and interview Key Opinion Leaders in the Japanese Healthcare System. He takes proud in his work and always made sure to reach the objective and deliver high quality results.

Research Manager / Market Research firm / Singapore
Beacon Associates / Shin has been a great partner for us in Japan due to his wide business expertise and network in the Japan market. Highly recommend his services.

Ankit Bhandari / VP – Investments / US Freedom Capital / India
It was a pleasure working with Shinichi-san on our B2B delegations to Tokyo. He was professional, courteous and was instrumental in our understanding of the Japanese market. We highly recommend working with Beacon for their professionalism and integrity.

Anandsagar Shiralkar / CEO / FTB Communications / India
BEACON Associates provided consultancy to FTB Communications Pvt. Ltd. to expand the business in Japan. Shin did thorough preliminary research and produced a very detailed research report with facts about various aspects of entering the Japanese market.
We were delighted to see the way services were critically and objectively assessed and challenged. I have also introduced his services to several of my clients. And I look forward to having an association with BECON Associates in coming years!

Janette Lavares / Head of Partner Engagement / Cogencia / Philippines
As Head of Partner Engagement, I deal with consultants and various contractors from around the globe. For Japan research requirements, Mr Shinichi Murakami of Beacon Associates has helped us accomplish our goals and objectives because of his efficiency and timely delivery of reports. Mr Murakami is an honest worker, very cooperative and promptly responds to follow ups. As a result, we gain repeat business. We are always looking forward to new collaborations with Shin-san.